7 tipp weboldal készítés előtt

Megosztunk Veled 7 hasznos weboldal készítés előtti tippet!
Ne hozz rossz döntést, ne kockáztass, mert sok bevételtől fogsz elesni!

1. Bízz meg profi céget, a weboldal készítés nem játék!

Az ingyenes weboldal készítés esetén vagy különböző amatőr megoldásokat választva az eredmény siralmas lesz. Vannak nagyon ügyes amatőrök, de a hobbi és a profi munka között ég és föld a különbség. Az ingyenes weboldal készítés hátrányai egyre inkább gyarapodnak.

Régebben, ha volt egy honlapunk nyerő helyzetben voltunk. Ma már ez nem így van. Az elmúlt években a weblapok száma megtöbbszöröződött, a verseny nőtt és az amatőr honlapok helyzete reménytelenné vált.

2. Határozd meg a weboldal célját

Ha nem tudod pontosan megfogalmazni, hogy mit akarsz, akkor a weboldal készítés előtt igényelj konzultációt.

Pontosan meg kell határozni a kivitelezés előtt az irányvonalat. Ha ez gondot jelent Számodra, természetesen mindenben segítünk. Nem kell félned, hogy magadra hagyunk.

Fel kell mérni a lehetőségeket, a versenyt, a célpiac igényeit. Érdemes már jó előre gondolni a látogatószerzésre és online marketing kampányokra.

3. Határozd meg a célközönséget.

4. FONTOS! Tartalomkezelő rendszer.

A statikus weboldalak ideje lejárt. A tartalomszerkesztés, az aktualitás egyre nagyobb szerepet kap.

Gondolj csak bele, Te hogyan reagálsz egy honlapon, amikor azt veszed észre, hogy a főoldalon lévő ajánlat több hónapja lejárt?

A weblapodat rendszeresen tarsd karban, frissítsd! A látogatók értéke egyre nagyobb, ezért olyan tartalomkezelő rendszert (CMS) kell választanod, amit könnyen tudsz kezelni, frissíteni.

Óvakodj a sablonos, wordpress és társai instant rendszerektől.

5. Igényes, egyedi design

Ne tévesszen meg, hogy 1-2 websablon elsőre vonzó, hiszen ott minden karakter, mondat, kép helyére van designolva. Amikor Te beteszed a saját adataidat, képeidet, arányaiban, hatásában soha nem úgy fog kinézni a sablon, mint ahogyan az eredeti adatokkal mutatott. Gagyi, szétesett, aránytalan hatású lesz.

Az egyedi design és az egyedi tervezés elengedhetetlen a profi végeredményhez. A weboldalkészítés akkor lehet hatékony, ha az igényeidre, célodra készül, ehhez pedig a fő és aloldalakat egyedileg kell tervezni, az utolsó részletig.

6. Mobil eszközökre optimalizásás

A responsive weboldal készítés lényege, hogy minden eszközön megfelelően konvertáljon a weblapod. Ne veszítsd el a mobil eszközről érkező látogatóidat!

7. Megbízható tárhely

A legtöbb tárhely lassú, elavult admin felülettel rendelkezik és nem alkalmaz biztonsági mentést. Nem lehet elképzelni sikeres weboldalt megfelelő webtárhely nélkül.

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / 7 tipp weboldal készítés előtt