domain

domain
Szeretnél egy sikeres weboldalt? Ajánlatkérés

A neten számtalan esetben találkozunk a domain név kifejezéssel. A domain tartományt jelent.

Mi a domain név?

A domain név az internet egy részét, tartományát jeleníti meg. Leggyakrabban weboldalak megjelenítéséhez használják. Tehát egy weboldal, egy adott domain néven keresztül érhető el a legkönyebben a felhasználói oldalról. Magyarországon legnépszerűbb a .hu és .com domain végződés.

A domain név az azonosítást és az egyediséget segíti. A domain nevek miatt egyszerűbben tudjuk használni a világhálót, mert nem kell bonyolult ip címeket megjegyezni és beírni. Ez nagy segítség a felhasznólnak és a Google keresőnek is.

A mi domain nevünk: profiweboldalkeszites.hu

Domain név kifejezéshez kapcsolódó cikkek:

céges weboldal készítés covid-19 domain hasznos programok home office honlap honlap szövegírás honlapkészítés honlapkészítés előtt honlapkészítő keresőoptimalizálás koronavírus linképítés marketing online marketing projectmanagemant reszponzív webdesign reszponzív weboldal készítés SEO seo szövegírás SSL tanusítvány szövegírás tárhely tartalomkezelő rendszer tech tuti tipp webáruház készítés webdesign webdesign készítés weblap weblap készítés weblap készítés ára weblap készítő weblapkészítés weboldal weboldal biztonság weboldal karbantartás weboldal készítés weboldal készítés árak weboldal készítés home office weboldal készítő weboldal tervezés weboldalkészítés webprogramozás webtárhely

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Címke / domain