linképítés

linképítés
Szeretnél egy sikeres weboldalt? Ajánlatkérés

A linképítés egy részfolyamata a keresőoptimalizálásnak, de nem maga a keresőoptimalizálás.  

Mi a linképítés?

A weboldalunkra mutató hivatkozások, linkek építése látogatószerzés és Google pozíciójavítás céljából. 

Régebben a keresőben való pozíciónkat nagy részben az határozta meg, hogy hány darab és milyen minőségű link mutatott a honlapunkra. Ma már ez nem így van, de azért számít a Google keresőrobotnak a ránk mutató linkek száma és minősége.

Anno a mennyiség volt a szempont és ezért sokan túlzásba vitték a linképítést, mindenhova tele spamelték a webcímüket, ahova csak lehetett. Ma inkább a minőség számít és az, hogy releváns vagyis hasonló tartalomkörből érkezzen a link.  

Linképítés tippek

Kapcsolódó cikk linképítés témában: 

céges weboldal készítés covid-19 domain hasznos programok home office honlap honlap szövegírás honlapkészítés honlapkészítés előtt honlapkészítő keresőoptimalizálás koronavírus linképítés marketing online marketing projectmanagemant reszponzív webdesign reszponzív weboldal készítés SEO seo szövegírás SSL tanusítvány szövegírás tárhely tartalomkezelő rendszer tech tuti tipp webáruház készítés webdesign webdesign készítés weblap weblap készítés weblap készítés ára weblap készítő weblapkészítés weboldal weboldal biztonság weboldal karbantartás weboldal készítés weboldal készítés árak weboldal készítés home office weboldal készítő weboldal tervezés weboldalkészítés webprogramozás webtárhely

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Címke / linképítés