Mobil Optimalizált weboldal - reszponzív weboldal készítés

Egyre több embernek van okostelefonja, táblagépe. Ezeket az eszközöket pedig egyre intenzívebben használják netezésre, informálódásra, sőt még rendelésre is. Ezért egyre fontosabb, hogy weboldalad mobil optimalizált legyen.

A reszponzív weboldal bármely eszközről könnyedén böngészhető, használható

Ha már vettél a kezedbe ilyen eszközt, biztosan tudod, hogy a sok weboldal nehézkesen használható, mert kicsik a betűk, sokat kell nagyítani, szét van esve, vagy legrosszabb esetben még be sem tölt. Ez azért van, mert sokkal kisebb kijelzőn kell megjelennie az oldalnak, ellentitben egy laptoppal, vagy asztali számítógéppel. A jó megjelenéshez és a felhasználói élmény megtartásához gondolni kell a mobil eszközt használókra is.

Mit tud egy mobil optimalizált weboldal?

Először is felismerni, ha a látogatód mobil eszközt használ és megjelenésében igazodik a felbontáshoz. Az olyan oldalt nem kell nagyítanod, rendesen kitölti a készülék képernyőjét és még a betűk is optimálisak, olvashatók lesznek. A mobil oldalt nem szabad túlzsúfolni. Sokszor a reszponzív oldalakon nem elérhető az oldal teljes funkcionalítása, csak a lényeges részek, modulok.

Legjobb, ha a lényeget kényelmesen meglehet nézni az oldalon, mint pl cím, telefon, email. A nagy képek is kerülendőek, hiszen sokan mobilnettel fogják nézni az oldaladat, aminek az adatforgalma általában korlátozott.
 

mobil böngészés

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / mobil Optimalizált weboldal