10 ok, hogy egyedi fejlesztésű weboldalban gondolkodj

egyedi fejlesztésű weboldal készítés

A weboldal készítés már nem csak egy lehetőség új ügyfeleket szerezni. Egyre több minden online, ezért biztosan mondhatom, ha rossz weboldallal rendelkezel vevőket veszítesz. Egy sablonos weboldal miatt rengeteg hátrány fog érni, amelybe szakmai ismeretek hiánya miatt előre nem biztos, hogy bele tudsz gondolni. Remélem cikkünk segít Neked ebben!

A sablonos honlapkészítés 10 hátránya

1. A sablon weboldal olyan minőségű, mint borból a tablettás. Sokan nem gondolnak bele, de az a weboldal készítő dolgozik sablonból, akinek nincsen koncepciója, nem tud tervezni, mert nem elég képzett hozzá és letölt egy sablont "megoldásként".  

2. Ahol sablon rendszert kapsz, ott nincs meg a szaktudás arra az esetre, ha valami egyedi igényed lesz, vagy valamin komolyabban változtatni szeretnél.

3. A sablon csak sablonként néz ki jól, de amikor feltöltésre kerül a képeiddel, tartalmaddal, más lesz aránya és más lesz a hatása. Aránytalan, kidolgozatlan hatású lesz és a képeid sem fognak úgy harmonizálni, minden össze vissza fog állni. Ezek a sablonok nem magyar piacra készülnek, ezért a legtöbben ékezet problémák lesznek, ami szintén igénytelenül hat és csökkenti a bizalmat. Betűkészlet csere esetén pedig szintén változik az összhang, általában rosszabbra. Ezek a hatásbeli negatívumok miatt a Cégedet lefelé minősíti egy ilyen webes megjelenés.    

4. Nem kapsz egyedi megjelenést, ami csak a Vállalkozásodra, Cégedre jellemző. A tucat, a sablonos pedig mindig unalmas. Nem egy weboldalt készítenek a cégedek, hanem egy sablon weblap korlátjaihoz igazítják a Te cégedet. Ez pont fordított. Olyan, mintha adnának összevissza ruhákat, hogy ebbe hízzál bele, ehhez nőjél meg… Egy sablon soha nem fog a vállalkozásod igényeihez igazodni, Neked kell a sablonhoz! Ugye nem teszed?

5. Olyat is tapasztaltunk már, hogy a legfőbb konkurenciája egy cégnek ugyanabból a sablonból készített céges honlapot. Ultra ciki!

A sablonból készült weboldal korlátokkal jár, nincs lehetőség egyedi ötletek megvalósítására.

6. A sablonok mellett egy dolog szól, az pedig az ár, de sok weboldal készítő még így sem jogtiszta sablont használ, hanem letölti a netről illegálisan. A felelősséget meg Te vállalod!

7. A weboldal sablonok mögött nagyon valószínű, hogy nyílt forráskódú rendszer van, ami miatt  nagy az esélye, hogy feltörik. Ha beütöd a Youtube-ra, hogy joomla hack vagy wordpress hack, halom videot kidob, ami megmutatja, hogyan kell a weboldalad feltörni. Ha weboldaladat feltörik és ezt a Google érzékeli, a kersőben büntetésre, hátrasorolásra számíthatsz.  

8. Ugyan a betöltődési sebesség sok mindentől függ, de a sablon rendszerekben rengeteg az előre megírt felesleges elem, ami lassít. Ezért elmondható, hogy sokkal lassabb a nyílt forráskódú sablon honlap, mint az egyedi fejlesztés.

9. A nyílt forráskódú rendszerek admin felülete egy igazi labirintus, ahol a rutinos felhasználók is eltévednek. Milliónyi felesleges beállítás, amit soha nem fogsz használni és nem is tudod, hogy mire való. Csak belezavarodsz és elviszi feleslegesen az idődet még kibogozod mi hol van és elállítás veszélye is ott van.   

10. Talán a legnyomósabb érv, hogy a gyagyi minőségű website, olcsó célközönséget vonz. Ne olyan vevőket vonz be a honlapoddal, akiknek egy szempont van, hogy olcsó legyen. Agyonmacerálnak, mindig többet akarnak, leterhelnek, késve fizetnek és kiszívják a véredet.  

Elsődleges a minőség

Egy hatásos weboldallal el tudod érni, hogy Tőled vásároljanak, még ha máshol olcsóbb is. A prémium kategóriás vevőket kifejezetten taszítja a gagyi minőség és elvből elvetik. Az a vállalkozás, amely egy profi, érthető, megnyerő weboldallal rendelkezik, a legvonzóbb választás a vevőnek.

céges weboldal készítés honlapkészítés előtt reszponzív webdesign tuti tipp webdesign készítés weblap készítés weblap készítés ára weblap készítő weboldal weboldal készítés weboldal készítő weboldal tervezés weboldalkészítés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / 10 ok, hogy egyedi fejlesztésű weboldalban gondolkodj