A weboldal készítők szennyes titkai

weboldal készítők titkai

Ez a cikk nem egy szakma lejáratása, pláne nem egy olyan szakmáé, amelyet nap, mint nap mi is szívből csinálunk, hanem egy segítség Neked, Cégednek, hogy mire figyel oda honlapkészítés előtt. Mi az aminek nem szabad bedőlni weblap készítő cég választásakor?  Nagyon hasznos, olvasd el!

Egyedi weboldal készítés ?!

Vagy nem az, de azt állítják Neked, hogy egyedit kapsz. Elfogadhatod a rossz megoldást is, de nem árt azért tisztában lenni azzal, hogy mit kapsz a pénzedért. Mi fogja leépíteni vagy építeni az online jelenlétedet! Egy profi céges weboldal mennybe repítheti a cégedet. De sajnos vannak trükkök, félmegoldások, kóklerek által alkalmazott technológiák, amelyek nem a Céged weboldalát szolgálják, hanem pénzkidobást jelntenek. Ismerd meg ezeket az egészségtelen látszatmegoldásokat és legyél okos, amikor weboldal készítés előtt felméred a terepet!

A sablon alakításától nem leszel egyedi

Azzal, hogy letöltenek egy sablont és kicserélik benne a menüpontokat, képeket, szövegeket és esetleg átszínezik, még nem lesz egyedi a weboldal. Amikor azzal kezdik Neked, hogy mekkora bőséges sablonpalettából választhatsz, gyorsan állj tovább. Ez elsőre jól hangzik, de mindig gáz lesz az eredmény. A legalja megoldás, amikor nem is tudsz róla, hogy sablont kapsz és egyszercsak szólnak, hogy kész a "honlapod". 

Azzal sem lesz egyedi a weboldalad, ha egy két modult átrendeznek, vagy kiveszenek az oldalból. 

Lehet, hogy kapsz látványtervet is, de lehet azon is csak felülírják a kép és szín elemeket, esetleg elhelyezik a logódat. Ez sem egyedi honlapkészítés!

Olyan eset is van, hogy kaphatsz egyedi látványtervet főoldalról, de az aloldalakat már nem designolják be és csak összerakják ahogy a sablon tartalmazza. Ez már egyedi weblap készítésnek indul, de nem az lesz. 

Előfordul olyan, hogy kapsz fő és aloldal látványterveket, de azokat egy sablon alapján rajzolták. Így a weboldal készítés és webdesign is ötlet nélkül valósul meg és jelentőssen, töredékére zsugorodik a kivitelezési idő. Tökéletes látszatmegoldás.

Egy weboldal sablon átrendezése nem számít egyedi weboldal készítésnek

Gyakori még az is, hogy egyedi főoldal és aloldal terveket kapsz, de azt nyílt forráskódú: wordpress, joomla, drupal, stb rendszerre húzzák rá. Ez sem egyedi weboldal készítés, igaz már közelít hozzá. De olyan, mintha tablettás bort kevernénk egy termelői, minőségi borral.  

Emellett még számos rossz elkészítési módszer van, amivel egy céges honlap nem tudja kihasználni az online lehetőségeket. Győződj meg róla, tájékozódj a részletekről a weboldal készítés előtt és kerüld el a Cégedhez nem illő megoldásokat. Kérdezz rá a kivitelezőnél a részletekre, tudd meg mi alapján dolgozik és biztos infok birtokában lépj tovább. Alakuljon az elképzeléseid szerint a kivitelezés és a végeredmény az legyen, ami Szerinted a Cégedhez illik és méltó. 

honlapkészítés előtt honlapkészítő projectmanagemant reszponzív webdesign tuti tipp webdesign webdesign készítés weblap készítés weblap készítés ára weblap készítő weboldal készítés weboldal készítő weboldalkészítés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / A weboldal készítők szennyes titkai