Értékesítő weboldal

értékesítő weboldal készítés

Itt most nem landig page-el, azaz landoló oldallal foglalkozunk, hanem értékesítő weboldal készítéssel.

Az értékesítő weboldal kevés termékre fókuszál. Előfordul azonban, hogy csak egyetlen termék vagy termékcsalád szerepel az oldalon. A példánk most termékkel kapcsolatos kivitelezésre fókuszál, de a kivitelezés szolgáltatással is működik.

Más tervezést és más előkészületet igényel minden projekt megtervezése. Itt a vágykeltés és az informálás mellett az a legfőbb cél, hogy a terméket azonnal vegyék meg. Ezért nagyon fontos az egyedi és meggyőző design. 

Miért fontos a jó design?

A design az értékesítő oldalak esetében azért kap kiemelt szerepet, mert a bizalom elnyerése nagyon fontos hatással van a vásárlási döntésnél. Sokkal könnyebb jó benyomást kelteni, ha a design vonzó és rendezett.

Ugyanez fordítva is igaz, elavult és sablonos design esetén nehezebben fogják leadni a megrendelést. 

Mi a különbség az értékesítő weboldal és a webáruház készítés között?

Az értékesítő weboldal azért nem webáruház készítés kategória, mert  sem termékkategóriák, termékadatlap, regisztráció és egyéb webshopra utaló jellemzők sincsenek benne. Kategóriáját tekintve egy olyan weboldal készítés megoldás, ahol van egy vágykeltő termékbemutatás, űrlapos online rendelés, esetleg online bankkártyás fizetés.

Hogyan épül fel egy értékesítő weboldal?

Nincsenek szabályok és elvárások sem, a felépítés termék és terület specifikus. Fontos, hogy a célpiac vágyát és problémáját ismerjük. Minden cég és minden termék más területre kínál megoldást. 

Mutasd be a termék versenyelőnyét, hogy milyen eredményt lehet vele elérni és milyen problémákat lehet vele megoldani.

FONTOS, hogy a megrendelési űrlap vonzó legyen és érthető. Így többen fogják kitölteni és megrendelésed lesz!

Értékesítő weboldal kapcsolódó bejegyzések

céges weboldal készítés honlapkészítés reszponzív weboldal készítés webáruház készítés weblap készítés weboldal készítés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Értékesítő weboldal