Ez lesz az első weboldalad?

Ez lesz az első weboldalad?

Ha nem szakmabeli vagy, akkor talán Neked is nagyon nehéz megítélni, hogy milyen weboldal szükséges a cégednek.

Egy profi weboldal nem olcsó, de ennél sokkal drágább az az út, amit be fogsz járni, ha nincs egy jól megtervezett, célodat szolgáló, egyedi weboldalad.

A sikeresen online jelenlévő cégekben az egyik közös, hogy egyedi fejlesztésű, egyedi igények alapján tervezett, sablonmentes weboldaluk van.

Ne legyen egy selejt weboldal gátja a továbblépésednek. Ha úgy gondolod, hogy értékes, amit csinálsz, ne párosuljon egy értéktelen kacat, sablon weboldallal.

"Nekem kis cégem van - megéri nekem egyedi weboldalt készítenem?"

Nem az a lényeg, hogy mekkora a céged - kicsi vagy nagy. Hanem az, hogy azt a kicsi céget profin viszed, vagy pancser módon. Egy multi elbírja a nem hatékony működést, mert nagy a forgalma. Egy mikro vagy kis cégnek sokkal inkább profi módon kell működnie, nem hibázhat, mert megérzi.

Sosem fogsz fejlődni, ha nem profi weboldallal dolgozol. Online eszközökkel biztosan nem!

Tehát NE az alapján válassz weboldal készítő céget, hogy mekkora a céged most, hanem, hogy mekkora céget akarsz építeni. Nem akarhatsz profi eredményt elérni, profi eszközök nélkül!

Weboldal készítés tévhitek

Elég nekem egy Facebook oldal is - A céges weboldal kötelező elvárás a partnereidtől és igénylik a vevőid is. Weboldal nélkül amatőrnek, megbízhatatlan hobbi vállalkozónak néznek! Egy jó weboldal bizalamat épít, a weboldal hiánya pedig bizalmatlanságot ébreszt az érdeklődőkben.

Ingyenes weboldal készítés -Komolyan, hallottál már valakit, akinek ez bejött? Vannak ilyen lehetőségek a neten, de igénytelen és ugyanolyan megjelenésű mind.

Én is meg tudom csinálni jól - Soha, de soha nem fogod megcsinálni rendesen, úgy hogy az ne legyen égő, valóban ügyfeleket hozzon és értéke legyen a cégednek. Állhat rendelkezésedre, program, szoftver, a házi megoldások nem vezetnek eredményre.

Weboldal szerkesztő, összerakó Bár csábitó, hogy havi pár ezer forintért lehet "honlapod" és 5 perc alatt magad (persze órák alatt sem fogod rendesen) is összerakhatod, de az eredménye közelít majd a 0-hoz. Egy sikeres céget sem tudsz mondani, aki bérelt vagy öszelegózott magának weboldalt és ez sem véletlen. 

Rábízhatom egy ismerősömre - Ezt szokták 2év után megunni :) Ezek a weboldalak általában soha nem készülnek el. Az évek során legalább 500 ilyen emailt kaptunk, hogy eltűnt a webese, ismerőse volt, félbehagyta és át kéne venni. Szélhámos által összetákolt, romhalmazos weblapot, soha nem lehet megjavítani, mert több idő, mint 0-ról újat csinálni. Persze itt már vannak példák, hogy elkészülnek és egy két ügyfelet is hoznak, de az eredményük nagyon messze van attól, ami a cégedből kihozható. 

Sablon weboldal - A halálos ellenség, az ablakon kidobott pénz! Soha, semmilyen körülmények között NE menj bele. A sablon vagyis template weboldal olyan, mint a tablettás bor. Leminősít, tucat, kacat, igénytelen leszel a látogatóid szemében. Csak szívni fogsz vele. Régebben, ha weboldalad volt, király voltál, ma már több, mint 1 milliárd (internet live stats) weboldal van, nem érheted be alja megoldással. - Még, ha olcsó, akkor sem. Ha bővebben érdekel a téma, olvasd el: A sablonos honlapkészítés hátrányai

A sablon átalakításával egyedi leszek - Nem leszel, ellenben rosszabbul fog kinézni, mint az eredeti sablon. A weboldal készítésben a sablonos honlap, sablonos marad!

A wordpress - Nem szerencsés a wordpress és egyéb nyílt forráskódú rendszer használata sem.

Olcsó weboldal is megfelelő - Egy olcsó weboldal soha nem fogja építeni a bizalmat. Ellenben egy igényes, szimpatikus weboldalnál jobban elhiszem, hogy az adott cég megbízható. Milyen érzései, milyen benyomása lesz egy látogatónak az olcsó és gagyi weboldalunkon? Azt fogja érezni, hogy amivel mi foglalkozunk, az gagyi és tucat.

A design nem olyan fontos - Pedig az! Ezzel lehet ma kitünni, ha vizuális élményt, pozitív érzést adunk át a weboldalunkkal. A design egy lehetőség, hogy vonzóvá tegyük magunkat és ezáltal megszerezzük a legjobb vevőket. Az igényes vevőknek a minőség a fontos.  

honlapkészítés segítség - Mi alapján dönts?

céges weboldal készítés honlapkészítés honlapkészítés előtt honlapkészítő linképítés projectmanagemant reszponzív webdesign tartalomkezelő rendszer tuti tipp weblap készítés weblap készítő weboldal weboldal készítés weboldal készítő
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Ez lesz az első weboldalad?