internetlivestats

élő statisztikák a netről

Érdekességek és élő statisztikák a netről, amelyek segítenek átfogó képet alkotni arról, hogy mi történik a weben, a neten.

Az első weboldal készítés

Az első weboldal 1991-ben lett online, azóta már majdnem 2 milliárd követte, amely óriási szám és ez folyamatosan növekszik.

Lassan 4 milliárdan használják az internetet és ez a szám is folyamatosan növekszik. 2010-ben 2 milliárd, 2014-ben 3 milliárd felhasználó volt már a neten.

Másodpercenként kb. 2,5 millió darab e-mailt küldenek el. Napi szinten 138 milliárd darab e-mail kerül küldésre, amely rettentő magas szám.

A Google-ben másodpercenként 66.000 rákeresés történik, ezért fontos sokak számára a keresőoptimalizálás és a keresőmarketing. Napi szinten ez kb 3 milliárd rákeresést eredményez.

Napi több, mint 400.000 Számítógépet, 2,4 millió okostelefont adnak el és már több, mint 2 milliárd Facebook user van.

internetlivestats.com - nézz szét érdekes infokért

Rengeteg érdekes további statisztikát tudsz megtudni még itt, amelyből ha nem is látod, de nagyjából elképzelheted a jövőt, hogy merre tart az online világ és Neked merre kell tartanod. Egy biztos a weboldalak száma növekszik, a netes piac növekszik és Neked még jobban oda kell figyelned arra, hogy minőségi weboldal készítő céget válassz, mert a weboldal ma az első számú eszköz arra, hogy megismerjenek.

keresőoptimalizálás SEO tuti tipp weboldal weboldal készítő
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / internetlivestats