Kép háttér eltávolító program - remove.bg

Kép háttér eltávolító program - remove.bg

Egy remek és ingyenes kép háttér eltávolító program, amely azoknak a felhasználóknak ajánlott, akik nem tudják használni a photoshop-ot vagy éppen egy gyors megoldást akarnak.

Hogyan működik?

A működése pofon egyszerű, csak feltöltünk egy képet tallózással vagy drag 'n' drop megoldással felhúzzuk az erre kijelölt területre. Amint a képet feltöltöttük, a program gombnyomás nélkül elkezd dolgozni és néhány másodperc múlva el is készíti nekünk a körbevágott képet. Ezután a képet le tudjuk tölteni png vagyis háttér nélküli kép formátumban. 

A kép minősége nem lesz tökéletes, vagyis nem olyan, mintha egy profi grafikus gondosan körbevágta volna kézzel és akadnak olyan esetek is, amikor a program nem ismeri fel jól az elemeket a képen, de nagy többségében jó megoldásként szolgálhat képek hátterének eltávolítására vagy képek körbevágására.

Ingyenes online kép körbevágó program

Az ingyenes kép körbevágó program online, vagyis nem kell letölteni és telepíteni. A képkörbevágó program ezen a linken érhető el: megnyitás.

hasznos programok webdesign webdesign készítés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Kép háttér eltávolító program - remove.bg