Koronavírus weboldalak, COVID-19 live maps

covid19

Szeretnénk leszögezni, hogy az oldalakon található információk, adatok valóság és igazságtartalmáért felelősséget nem vállalunk és ezeket nem is ellenőriztük. Ez csak egy cikk, amely a koronavírus, vagyis covid-19 hatására létrejött néhány számunkra tetszetős vagy éppen hasznosnak ítélt weboldallal foglalkozik.

A covid és a honlapkészítés

A weboldal készítéshez kapcsolódóan szétnéztünk, illetve mi is gyakran nézünk informálódás céljából koronavírus témájú weboldalakat. 

A koronavírusról bővebb információt, leírást a Wikipédián ezen a linken találsz. 

Koronavírus adatok, COVID 19 térkép

4 koronavírussal foglalkozó weboldal

https://koronavirus.gov.hu/ Magyar kormány álltal üzemletett honlap. Szerintünk ez egy pozitív dolog, hogy létrejött ez a weboldal és úgy vettük észre naponta többször frissítik. Különössen hasznos szerintem az igazolt koronavírus fertőzöttek száma megyénként, amelyhez egy térkép is tartozik: https://koronavirus.gov.hu/terkepek/fertozottek.

https://google.com/covid19-map/?hl=hu A Google által létrehozott site. 

https://ncov2019.live/data Érdekessége, hogy egy 17 éves srác írta, 350 millió egyedi látogatót vonzott eddig és ha igaz, 8 millió dolláros hírdetési ajánlatra mondott nemet, mivel nem akar ezen hasznot húzni.

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6 Nekünk talán ez a térképes oldal a kedvencünk, mert interaktív, könnyen átlátható, gyorsan kezelhető. 

Eddig szerencsére sem nálunk, sem a környezetünkben nem ismert  COVID-19, vagyis koronavírus fertőzött. A weboldal készítés home officeban 100%-osan pörög nálunk, értintkezés mentesen, biztonságban! Nyugodtan keressél minket, számíthatsz ránk!  

Vigyázzatok magatokra, egymásra!

covid-19 home office koronavírus weboldal készítés weboldal készítés home office
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Koronavírus weboldalak, COVID-19 live maps