Legnépszerűbb böngészők

Google Chrome

Milyen böngészőre optimalizáljunk weboldal készítés során? Mit használnak a legtöbben?

2020 Februári adatok statisztikák szerint a netezők a következő böngésző típusok szerint oszlottak el.

Nézzük a böngésző statisztikákat

Látszik, hogy a címűnk nem jól fogalmazott, mivel legnépszerűbb böngészőről beszélhetünk, amely toronymagasan a Google Chrome. Felfelé kerekítve 82%-os részesedéssel bír netezők körében és nem igazán van versenytársa. A korábbi statisztikák pedig még azt is mutatják, mint a Google kereső, mint a Google Chrome esetén, hogy egyre inkább nő a részesedésük. Miért a Chrome vezet? Mert gyors, megbízható és rendszeresen újítják, fejlesztik.

Nálunk is a Google chrome a nyerő

Mi is Chrome használatára buzdítunk mindenkit, mert ez jelenleg a legjobb böngésző. Azt ajánjluk, hogy Google, Firefox, Safari böngőszőre optimalizáljuk weboldalunkat mindenféleképpen, a többi böngésző teszt és fejlesztés lehet már opciós. Az Edge és az Internet Explorer összevontan szerepel a statisztikában, használatuk rohamosan csökken. A statisztikát itt érheted el.

Imádjuk és különössen ajánljuk a hang alapú keresést, amely Tableten, Mobilon és még asztali gépen is kényelmes és nagyon jól, pontosan működik. Asztali gépen a működés feltétele a mikrofon, amelyet tablet és a telefon ugye alapból tartalmaz. 

céges weboldal készítés tuti tipp weboldal weboldal készítés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Legnépszerűbb böngészők