Miért fontos blogolni honlap készítés után?

blogolni honlap készítés után

Ne ess bele abba a hibába, amit a cégek jelntős része is elkövet a weboldal készítés után: elhanyagolták azokat a tartalmakat, amiről ők úgy vélték, hogy nem lehet egyből pénzzé tenni. Legyen egy egyszerű vállalati honlapod, egy portfóliód, egy webáruházad, mindegy; csak az nem, hogy milyen formában teszed a szolgáltatásaidat a felhasználóid elé.

A megfelelő, aktuális és professzionális technikai webes kivitelezéssel már rég rendelkezned kell. Emiatt ebben a cikkben már adott az, hogy a honlapkészítés sikerült és egy korszerű honlapod van, ami megfelel pl. a Google irányelveinek vagy a Material Design alapelveinek.

Mindig megújuló, aktuális tartalom a honlap készítés után

Ha legalább minden héten kiteszel új blogposztokat a honlapodra, azzal magad felé tereled egy kicsit azt a témát a weben, amit szeretnél, hogy elérjenek a felhasználóid. Ezzel aktuális leszel ebben a témában a weben, akik pedig látják ezeket a weboldaladon, tudni fogják, hogy a honlapodat folyton szerkeszted, bővíted, foglalkozol vele. Megbízhatóbbá válsz emiatt az interneten, pozitívabb képet kap a céges arculatod.

A vállalati weboldal szinte elengedhetetlen része a céges blog.

Tereld magad felé a bejövő linkeket a blogposztok segítségével

Minél többet beszélnek rólunk a neten, annál nagyobb a valószínűsége, hogy sikerült felhívnunk magunkra a figyelmet. A blogposztokra nagyon sokféle helyről érkezhetnek felhasználók, akik aztán megemlíthetik a cikkeket máshol, tehát hivatkozhatnak rájuk, felhasználhatják azt később. Ezeket a linkeket nem te csinálod közvetlenül, hanem inkább ‘csak’ generálod a hasznos tartalom készítésével.

Közösségi média oldalakon is népszerűsíted magad a weboldal készítés után

Sokat tehát nem kell csinálnod, csak írni releváns, eredeti, a felhasználóid számára hasznos cikkeket, napi szinten akár többet is, attól függ, milyen üzletágban mozogsz. Célod az legyen, hogy elnyerje a felhasználóid tetszését a tartalmad, melyet ők a közösségi média oldalakon megosztanak, ezzel is növelve a felhasználói köröd méretét.

Ugye Te is szívesen megosztasz valamit az ismerőseiddel, ha úgy gondolod, érdemes?

céges weboldal készítés honlap honlapkészítő SEO weboldal készítés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Miért fontos blogolni honlap készítés után?