Miért késik el sok weboldal készítő a határidővel?

weboldal készítő határidő

A legtöbb weboldal készítő egyedül dolgozik és mindenes. Mindenhez konyít egy kicsit, ami elég ahhoz, hogy egy alapot összebarkácsoljon, de nagyon távol van a profi szinttől. Egyszerre ellát, marketing, szövegírás, fordítás, értékesítés, designer, programozó, SEO, rendszergazda, tárhely, ügyfélszolgálat, szerviz és még kitudja hány pozíciót egy elégséges szinten.

Weboldal készítés határidő problémák

Ennek rövid távon az a vége, hogy a tervezett idejével minden projectnél felborul, mert "tűzoltással" és egyéb váratlan ügyekkel kell foglalkoznia. Vagy épp azzal, akit jobban megsajnál vagy aki jobban kiabál vele. Mivel egy nap csak 24 órából áll, ezért jó esetben, ha becsületesebb fajta, csak nagyon elcsúszik idővel. Rossz esetben a Te projectedre szánt idejét elcsalja és kívülről látszólagosan működő megoldásokkal korrigálja időbeli lemaradását.

A folyton csöngő telefonok, fokozódó nyomás és az ezer felé szakadt figyelem miatt, ha teljesíti is időben a projected, rengeteg hiba és rossz megoldás kerül a weboldaladba a csökkent koncentreció miatt. A végeredmény egy lélegeztető gépen vergődő honlap lesz, amely ugyan működik… egy rövid ideig.

Több területet szükséges átlátni

Az weboldal készítéshez nem elég egy szakterület kíváló ismerete és nem elég sok szakterület alapismerete sem. Minden területen ki kell hozni a weboldalból a maximumot.

x (x)
 
céges weboldal készítés honlapkészítés előtt projectmanagemant tartalomkezelő rendszer tuti tipp weboldal weboldal készítés weboldal készítés árak weboldalkészítés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Miért késik el sok weboldal készítő a határidővel?