Miért végződik sok weblap készítés kudarccal?

weblap készítés error

A honlapkészítő szakma iránti elkötelezettség hiánya az ok, ami miatt sok weboldal készítő kudarcba visz egy projectet. Nem azt nézik, hogy az Ügyfélnek mi a jó, hanem azt, hogy ő mit tud megcsinálni, neki mi a legkönnyebb út a pénzszerzéshez. Ezért a honlapkészítés sablonból, nyílt forráskódú rendszerrel egy elég gyakori "megoldás". Az nem weboldal készítés, hogy egy sablont letöltünk a netről és a menüpontokat, képeket kicseréljük benne. Ilyet csak kókler weblap készítő csinál, de sajnos manapság rengeteg honlap így készül. 

Én őszintén hiszek abban, hogy egy vérbeli weboldal készítő szakember, elhivatott a szakmája iránt és azt adja az üzleti partnereinek, ami a parnter cége érdekét szolgálja. Sok esetben itt az ügyfél oldalon is hiba van, amikor kezdőre, diákra, esetleg hobbi kivitelezőre bízzák a céges weboldal készítés folyamatait.

Egy amatőr nem tud tervezni, nem tud szervezni és nem tudja, hogyan működik az üzlet és legfőképpen nem tud olyan szemléletben dolgozni, hogy más üzleti érdekét tartsa szem előtt, mivel örül, hogy valamit látszólag "működőre" összebarkácsol. 

Ne kövesd el a weboldal készítés során!

Válassz olyan megoldásokat, amely a céged fejlődését segíti és értéket jelent! A weboldal készítés árak természetesen magasabbak ott, ahol normális megoldást nyújtanak, de inkább szánj rá egyszer több pénzt, mint 2 alkalommal még sokkal többet. 

Tájékozódj honlapkészítés előtt

honlapkészítés előtt honlapkészítő reszponzív webdesign tartalomkezelő rendszer tuti tipp weblap weblap készítés weblap készítés ára weblap készítő weboldal készítés weboldal készítő weboldal tervezés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Miért végződik sok weblap készítés kudarccal?