Milyen gyakran frissítsük a weboldalunkat?

friss tartalom

Véget ért a weboldal készítés, minden szép és jó, na de mit csináljunk utána? Frissítsük minél gyakrabban a honlapunkat!

Válasz a fő kérdésre, az hogy hetente frissítsünk. Célszerű feltenni új referenciákat, új képeket, mert fontos az aktualitás. Ha nem áll rendelkezésünkre ehhez anyag, kezdjünk el csinálni.

Írjunk meg 1 blog cikket hetente. Ez kb 30-60 percet vesz igénybe, de lesz eredménye hosszú távon.

Miért jó a weboldaladnak a friss tartalom?

Mert a google látni fogja, hogy törődsz az oldallal és rendszeresen teszel rá fel új anyagot, így a keresőben is előrébb fog sorolni és ezzel új látogatókat is szerzel. A friss tartalom keresőoptimalizálás szempontból előnyös. Jót tesz a látogatóknak, mert látják majd, hogy érdekes cikkek és sok anyag van fent, ezért több időt fognak tölteni Nálad, ennek az eredménye pedig az lesz, hogy jobban fognak emlékezni rád, több megrendelésed érkezik.

Miről blogoljunk?

Minden cég életében vannak események történések. Ezeket mi lehet már átlagosnak éljük meg belülről, de látogatóknak, érdeklődőknek még izgalmas lehet. Mindig felteszik a kérdést, hogy 3-4 hét után miről lehet mégegyáltalán írni. Mindig lehet új témákat, újdonságokat, esettanulmányokat, projecteket, munka folyamatokat bemutatni, csak rá kell állítanunk magunkat arra, hogy észrevegyük a témára kínálkozó lehetőségeket. Be lehet mutani, hogy egy project miért lett sikeres, vagy egy másik projectben milyen nehézségek keletkeztek és ezt hogyan oldottátok meg. Egy idő után a téma választás, a kivitelezés és a szövegírás is könnyen fog menni.

Érdemes frissíteni a weboldalad és érdemes ezt minél gyakrabban megtenned, ne várj tőle azonnali eredményt, de hosszú távon hálás leszel magadnak érte. A weboldal karbantartás fontos, ezért ütemezd be magadnak rendszeresen!

honlap szövegírás honlapkészítés keresőoptimalizálás szövegírás weblap készítés ára weboldal weboldal karbantartás weboldal készítés weboldal tervezés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Milyen gyakran frissítsük a weboldalunkat?