Milyen Online chat-et ajánlunk honlapkészítés mellé?

live chat honlapkészítés során

A honlapkészítés során gyakran előkerül a kérdés, hogy érdemes online chatet használni vagy sem.

Nehéz jó tanácsot adni adni a témában, de a weblap készítés után szerintünk egy próbát megér. Sok online chat rendelkezik ingyenes verzióval, ami teljesen jó alapfunkciókat tartalmaz egy próbához. Ha megtetszik a szoftver, később feljebb lehet lépni fizetős, több funkcióval rendelkező csomagba.

Az online chat előnye

Előnye, hogy könnyen integrálható a honlapodba és azonnal tudsz kapcsolatot teremteni a látogatóiddal. Ez kifejezetten jó lehet egy webshop számára, ahol a látogató technikai kérdés, raktárkészlet, szállítási info, garancia témakörben kiválóan fel tudja tenni kérdéseit. A chat kíváló online marketing támogató eszköz egy webshop számára. 

Ügyfeleink és saját tapasztalataink alapján projectcégeknél és összetettebb szolgáltatást nyújtó vállakozásoknál nem hatékony az online chat, de nagyon jól működik az ajánlatkérő űrlap. Célszerű honlapkészítő cég tanácsát, segítségét kikérni, hogy milyen alkalmazásokat célszerű használni a honlapunkon.

Előnye a legtöbb live chat programnak, hogy már mobil applikációval is rendelkeznek, ezért nem kell mindig gépnél lennünk az online állapot fenntartásához. 

Smartsupp

Mi a Smartsupp online chat-et szoktuk ajánlani.

honlapkészítés honlapkészítő marketing online marketing tuti tipp weblap weblap készítés weblap készítő
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Milyen Online chat-et ajánlunk honlapkészítés mellé?