Sikeres weboldal készítés a legkevesebb idő alatt

weboldal készítés gyorsan

Nem olcsón, nem gagyin, nem tegnapra, hanem a legrövidebb idő alatt, a legjobban!

(A cikk kizárólag egyedi arculat alapján készült, egyedi fejlesztésű weboldalra vonatkozik. Sablonos, WordPress, plugin és egyéb template megoldások nálunk nem játszanak.)

Ha nincs elég idő egy projectre, akkor jellemző az átgondolatlan tervezés és ebből kifolyólag a rengeteg megakadás és az ebből következő extra idő veszteség.

"Egy óra tervezéssel tíz óra munkát spórolhatunk meg." Brian Tracy

Pontosan megtervezett folyamatok vezetnek sikerre a céges weblap készítés során

Sajnos legtöbbször a weboldal készítő sem tudja a folyamatokat és koncepció nélkül, sablonokkal dolgozik. A tervezést nem lehet megkerülni, sőt még elkönnyelműsködni sem, sokan mégis teljesen kihagyják. Így nem tudják, hogy a project hova tart, nem tudják, hogy mi lesz a végeredmény és az elkészülés után, hogyan fog teljesíteni. 

Weboldal tervezés

A nulladik lépés a weboldal tervezés, ahol a funkciókat a célunk szerint kell dokumentálni és összeállítani. Az nem tervezés, hogy egy sablonba bekorlátozva elehelyezünk infot a cégünkről mindenféle koncepciót mellőzve.

A gyorsan elkészülő weboldal kulcsa az alapos tervezés.

A weboldal tervezés az, amikor pontosan tudjuk, hogy a honlapkészítés után milyen imázs és milyen konverziós célt akarunk elérni és ehhez mértem építjük fel, designoljuk és helyezzük el a modulokat. Átgondoltam, pontosan, célravezetően ezek legyenek a honlaptervezés fő szempontjai. A projectterv elkészítésére és értékelésére időt kell szánni, mert ez a szellemi alapja a weboldal készítésnek.

Sikeres céges weboldal készítés gyorsan

Sikeresen határidőre, akkor lehet egy projectet elkészíteni, ha terv alapján haladunk és a hozzá kellő alapanyagok (képek, videok, szövegek) időben rendelkezésre állnak. Célszerű akkor elkezdeni kivitelezni, ha a hozzávaló adatok rendelkezésre állnak és a terv olyan pontos, hogy megakadás nélkül végig mehet a kivitelezés. 

céges weboldal készítés honlapkészítés előtt honlapkészítő projectmanagemant tuti tipp webáruház készítés webdesign készítés weblap készítés weblap készítés ára weblap készítő weboldal készítés weboldal készítő weboldal tervezés weboldalkészítés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Sikeres weboldal készítés a legkevesebb idő alatt