Stockfotó vásárlás

Stockfotó vásárlás

Minden weboldalkészítés során előkerül a kérdés, hogy milyen fotók legyenek a honlapon. Ha van rá lehetőség ajánlott egy fotózás és egy profi fotós. Mi úgy gondoljuk a saját fotók jobbak, életszerűbbek és hatásosabbak.

Használj jó minőségű képeket

Ha nem adottak a körülményeid, nincs időd, akkor vásárolj képeket, stockfotókat. Átlagos és rossz képekből nem készülhet jó webdesign.

Az eddigi tapasztalataink azt mutatják, minén nagyobb képanyagot kapunk meg a honlapkészítés előtt, annál jobb webdesign és annál jobb végeredmény fog készülni.

Ha már vannak meglévő fotóid, ne legyenek elavultak, régiek, pixelesek és kis méretűek. A weboldal fő elemeire, mint slideshow, modulok, kapcsolat, tegyünk jó minőségű képeket.

A referencia fotók saját képek legyenek, még ha rossz minőségűek is, mert ott ez egy elvárás a látogatótól.

Képvásárlás ajánlott: shutterstock-on

Képvásárlás, stockfotó vásárlás esetén, mi a Shutterstock-ot ajánljuk. Igényes, tűéles, nagy felbontású képek, óriási kép adatbázis.

honlapkészítés honlapkészítés előtt reszponzív webdesign webdesign webdesign készítés weblap készítés weboldal weboldal tervezés weboldalkészítés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Stockfotó vásárlás