Tartalom duplikálás

tartalom duplikálás

A szövegírás szinte minden webes projectnél előkerül, de mégis az ügyfelek meglepődnek, amikor azt mondjuk, hogy a másolt szöveg nem jó a Google-nek.

Sokan úgy gondolják, hogy a Wikipédia vagy egy konkurensük által már létező szöveget használnak fel. Ennek lehet jogi következménye is, de ez nem a mi szakterületünk és nincs rálátásunk a témakörre, de az biztos, hogy a keresőben hátrányos lesz Számodra.

Használj egyedi tartalmat

Ne másolj és ne használj saját szöveget sem több domainen vagy aldomainen. Oldalon belül nincsen duplikáció. Ha Rólad másolnak szöveget és nem írják át, abban az esetben a büntetést a legfrissebb szövegű oldalnak adja a Google.

www és a www nélküli esetet át kell irányítani, mert ezt külön kezeli a Google. Ezt 301-es átirányítással meg lehet tenni. Ezt ki is tudod próbálni egyszerűen. Beütöd a domain nevedet www-vel és nélküle és ha az egyik átirányítja a másikra, teljesen mindegy melyikre, akkor a beállítás jó.

A forrásmegjelölés nem mentesít

Ha megjelölöd a forrást, attól még a Google tartalom duplikálásnak veszi a másolt szöveget és a büntetést sem úszod meg. A büntetés lehet hátrasorolás, illetve az adott szöveg figyelmen kívül hagyása, de akár kizárás is a keresőből.

domain honlap szövegírás keresőoptimalizálás SEO seo szövegírás szövegírás
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Tartalom duplikálás