Telefonnal lehet jó fotókat csinálni?

Telefonnal lehet jó fotókat csinálni?

Igen, telefonnal lehet jó képeket készíteni, de attól az még webdesign szemmel lehet kevés lesz egy projecthez.

Nem elég, hogy egy kép éles, jó minőségű, az arányoknak, a tónusoknak is profinak kell lennie. Lehet a kezünkben egy jó eszköz, de a használatában nem lesz olyan rutinunk, mint egy fotósnak. A beállítások, a fényviszonyok, az arányok a méretek és a szakamai tapasztalat hiánya meglátszódik majd a képeken.

Refereciába, galériába megfelelő lehet a telefonnal készített kép, de főoldalra, slideba, modulokba inkább bízunk meg profi fotóst vagy vásároljunk stockfotót.

A képeink hatása a weboldal készítésre

A weboldal készítés kis túlzással olyan lesz, amilyen a képeink minősége. Rossz képanyagból lehetetlen kiemelkedő reszponzív webdesignt készíteni.

Extra kiegészítőkkel sem lesz jobb az eredmény

Okostelefonhoz is lehet venni eszközöket: álványt, stabilizátort, szelfiebotot stb., amelyekkel tovább javíthatunk a minőségen, de nem valószínű, hogy profi eredményt tudunk majd alkotni.

Figyeljünk a képeink minőségére és legyünk igényesek képvásárlás, fotózás esetén, ugyanis ez lesz talán a legnagyobb hatással a honlapunk vizuális megjelenésére. 

honlapkészítés előtt reszponzív webdesign webdesign webdesign készítés weboldal weboldal készítés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Telefonnal lehet jó fotókat csinálni?