Végleg megszűnik az internet exploler

megszűnik az internet exploler

A Microsoft 1995. Augusztus 16.-án indította el az Internet Exploler webböngészőt. Sokáig a legnépszerűbb netes böngésző volt, de mára már eljárt felette az idő. 1995-ben az Exploler még mondhatni egyeduralkodó volt, de aztán az idő előrehaladtával már legtöbben csak arra használták, hogy letötsenek alóla egy másik böngészőt. Hiába volt a Windows alapértelmezett böngészője, a felahsználók nem szerették, a fejlesztők, weboldal készítők pedig egyenesen utálták.

A Google Chrome egyeduralkodó a felhasználóknál

2020-ban a Google Chrome már több, mint 80% fölötti részt birtokol a böngészők használatának megosztásában, így szinte kijelenthetjük, hogy egyeduralkodó. A többi böngésző: Safari, Mozilla Firefox, Internet Exploler, Opera, Edge pedig osztozik a maradék fehalszálók kisebb százalékán.  

Mit használunk mi?

​A weboldal készítés szorosan kapcsolódik az internetes böngészőköhöz és azok fejlődéséhez. Mi a Google Chrome pártján vagyunk, szerintünk az a legjobb böngésző, így azt ajánljuk böngészésre és fejlesztésre egyaránt. 

hasznos programok marketing online marketing tech weboldal biztonság weboldal készítés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Végleg megszűnik az internet exploler