webáruház készítés

egyedi webáruház készítés

Eddig is nagyon pörgött már az online vásárlás és ezzel együtt a webáruház készítés. Bekövetkezett azonban egy komoly változás a világban, amely az online vásárlási szokásokat átalakította és extrém módon megerősítette.

Van, aki eddig is mindent online rendelt. Néhányan csak kényelmi szempontból esetileg rendeltek online. Egy réteg ritkán rendelt vagy nem rendelt soha webshopokból. Amikor beütött a Covid-19 a kínálati és a keresleti piacot is azonnali változás elé állította.

Az eddig többnyire offline vásárolt termékek is megjelentek az online piacon. Több multi és üzletlánc is próbált azonnal lépni és bövítették a termékkínálátot és javították a webáruház szolgáltatásukat vagy beindítottak egy webshopot.

A korlátozások és a bezárások következménye pedig az lett, hogy kiugrót nőtt az online rendelések száma és azok is rákényszerültek webáruházból rendelni, akik többnyire offline vevők.

Több eltérő adat is szerepel a neten a szokásokról. Egyesek szerint 30, mások szerint 60 nap kell, hogy egy rendszeres tevékenység szokássá váljon. Ez a covid alatt bőven meglett, így elmondható, ha a vírushelyzetnek vége lesz, a vevők egy része kényelmi okokból és megszokásból is maradni fog az online vásárlásnál.

Leegyszerűsítve azt jelenti, ha a termékeid nem rendelhetőek neten keresztül, akkor hátrányban vagy, mert egy óriási vásárló réteg számodra elérhetetlen.

webáruház indítás

webáruház indítás magas fokú előkészületet és tervezést igényel. Mondhatni nem nehéz elindítani egy webáruházat, de ha nem gondolkudunk előre a felhasználók és a leendő megrendelők fejével biztos, hogy nem lesz sikres az online üzletünk.

Webáruház indítás előtt tervezd meg a vásárlási folyamatokat

Mivel kell számolni webáruház indításnál cégen belül?

Cégen belül meg kell tervezni a vásárlási folyamatokat. Fel kell készülni a rendelésekre, gondoskodni kell csomagolásról, csomagolási eszközökről vagy ki kell szervezni a logisztikát.

Gondolni kell a fizetési módokra, például online bankkártyás fizetésre, előre utalásra, utánvétre. Meg kell oldalni a házhozszállítást, ehhez szerződni kell egy futárszolgálattal.
Természetesen, ahhoz, hogy a rendelések minél nagyobb számban megvalósuljanak érdemes a marketinggel, online marketinggel is foglalkozni.

egyedi webáruház készítés

Azért foglalkozunk egyedi webáruház készítéssel, mert úgy gondoljuk, hogy ez a leghatékonyabb megoldás és ezzel tudunk a legtöbbet segíteni partnereinknek. A legtöbben képtelenek arra, hogy maguknak elkészítsenek egy webáruházat, de még ha ez sikerül is megfelelő tapasztalat nélkül biztos, hogy nem lesz sikeres a webshop.

A webáruház készítés egy összetett tevékenység, lehetetlen amatőr szinten megoldani.

Erősségünk, hogy automaziált webshopot készítünk, amely minimális emberi erőforrást igényel. Professzionális szinten végezzük az egyedi integrációkat a különböző termékkezelő és raktárkészlet kezelő rendszerekkel. A számlázási és a fizetési rendszerek integrációját profi szinten kezeljük és integráljuk a webshopba. 

Miért jobb az egyedi webáruház készítés?

Amíg élőben van lehetőséged kommunikációra, addig a weben online nincsen. Online előre kell tervezni a folyamatokkal. Úgy kell megtervezni és elkészíteni a webáruházat, hogy az a felhasználókat és a vásárlókat egyaránt élményben részesítse. A sablonos rendszereknél a lehetőségek korlátozottak, nincs meg a lehetőség a felhasználói élmény tervezésére. Az egyedi webáruház készítés esetében nincsenek fejlesztői korlátok.

Miért jobb az egyedi webáruház?

webáruház készítés árak

Egyedi fejlesztésekkel foglalkozunk, ezért a projekt árak is egyediek. A célokhoz szükséges eszközök, megoldások és megvalósítási funkciók függvényében változnak a webáruház készítés árak. Kérd ajánlatunkat egyedi fejlesztésre!

webáruház keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás egy tudatos látogatószerzésre irányuló folyamat. Magyarországon kijelenthető, hogy mindenki a Google keresőt használja. Érdemes a tervezésnél figyelni és gondoskodni arról, hogy a webáruházunkat a Google értékelje és előklő helyen szerepeljünk a keresési találtok között. Ez komoly szakértelmet és tervezést igénylő folyamat. Kevesen csinálják jól, mert rengeteg energiát igényel ügyfél és fejlesztői oldalon egyaránt. 

Segíthetünk Neked webáruház készítésben?

Ajánlatkérés: ide kattintva

Telefon: +36 (20) 321 3675

covid-19 home office keresőoptimalizálás koronavírus marketing online marketing webáruház készítés weboldal készítés home office
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / webáruház készítés