Weboldal készítés folyamata

Weboldal készítés folyamata

A profi weboldal készítés egy több tevékenységet magában foglaló, összetett szolgáltatás. Van benne marketing, értékesítés, grafika, programozás, szövegírás, fordítás - hogy csak a leggyakoribb eseteket említsem.

Régebben weboldallal rendelkezni kiváltság volt, ma már elvárás!

Weboldalt készíteni ma már bárki tud, de mivel a honlapok száma lassan már 2 milliárd darab lesz, nem mindegy milyen minőségben készül.

A weboldal készítés lépései

Nincsenek konkrét szabályok, nincsenek általános folyamatok a honlapkészítés során, de mint mindent, itt is tervezéssel célszerű kezdeni. Nem érdemes sablonból és nyílt forráskódú rendszerből weboldalt készíteni, mert gyenge minőségű lesz. Sokan már a tervezésnél elrontják a folyamatot és ezután a project sikertelenségre van ítélve. Sőt ahol nincsen tervezés, ott egészen biztosan csak silány eredény várható.

Hangsúlyozom nem minden esetben, de a céges weboldalak nagy százalékánál ez a 7 lépés követhető és alkalmazása segítség lehet a weblap készítés sikeressége érdekében.

honlap szövegírás reszponzív webdesign reszponzív weboldal készítés szövegírás weblap weblap készítés weboldal weboldal készítés weboldal tervezés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Weboldal készítés folyamata