Weboldal készítés saját kezűleg - Miért nem működik?

weboldal készítés házilag

A céges weboldal készítés egy összetett folyamat. Honlapkészítés során több tevékenységet kell átlátni és rengeteg buktató, akadály van. Az amatőr webes megoldások is kivétel nélkül elvéreznek, a házi megoldások pedig egyenesen reménytelenek.

Ha saját kezűleg készítesz honlapot örülni fogsz, ha egyáltalán valahogyan elkészül. Rutin és szakértelem híján pedig nem fogod tudni elérni a megfelelő szintet sem.

Ha amatőr megoldást veszel igénybe, akkor a pénzed biztosan nem fog megtérülni. A rossz minőség, rossz célközönséget vonz.

Weboldal készítés házilag

Lehetséges. Vannak ilyen alkalmazások, programok és szoftverek is. Mégsem ajánlott a házi weblapkészítés!

Meg lehet szerelni egy gázkészüléket házilag otthon, csak éppen életveszélyes. El lehet végezni házilag is egy műtétet, hiszen cérna, olló és kés mindenkinél van otthon, de ez is életveszélyes.

A weboldal készítés nem igényel "pilóta vizsgát", de szakértelem, tervezés, rutin szükséges a sikeres webes megjelenéshez és ügyfélszerzéshez.

Hiába van egy jó ötleted, hiába van egy jó vállalkozásod, ha nem vagy elég hatékony online. Digitális világot élünk, ahol a céged elsődleges ügyfélforrása a web. A weboldaladon dől el, hogy mennyi pénzt tudsz keresni. Egy lyukas vödörbe hiába engedsz vizet. Nem leszel hatékony, csak a vízszámládat növeled. Ahogyan egy rossz weboldalra hiába viszel látogatót, kidobott pénz lesz.

A szakértelem és tapasztalat nélkül készített weboldal kudarcra van ítélve.

Mi a különbség egy profi és egy házilag készített weboldal között?

Az amatőrök sablonból dolgoznak. Azt csinálják, hogy fognak egy templatet és ahhoz igazítják a cégedet. Pedig ennek fordítva kell történnie. A céged értékét, előnyeit kell bemutatni. Az amatőrök nem tudják felismerni a céges értékeket és sokszor cél és koncepció nélkül dolgoznak. Egyáltalán nem vagy csak minimálisan értenek az üzlethez. Ezért nem tudják biztosítani a fejlődésedet sem!

A profi weboldal készítés során legtöbbször nem kell kutatni a problémát, egyből tudunk működő megoldást kínálni. Ezzel időt és pénzt takarítasz meg. Átlátjuk az üzletet, megértjük a céged működését és az értékeidet. Nem sablonban, hanem olyan egyedi megoldásokban gondolkodunk, amelyek a jövőbeli fejlődésedet szolgálják.

Mikor éri meg saját kezűleg weboldalt készíteni?

Ha lehet inkább ne csinálj weboldalt saját kezűleg. Bízz meg profi céget! Eredményt, sikereket nem lehet amatőr megoldásokkal elérni.

Ha nincs pénzed profi szolgáltatást igénybe venni, esetleg induló vállalkozás vagy, akkor lehet házi megoldással próbálkozni, mert jobb a semminél. Időrabló lesz és eredményeket nem fogsz vele elérni, de legalább elindulsz egy úton. Mindent el kell kezdeni valahol! A nagyon rossz weblap is jobb a semmilyen weblapnál.

céges weboldal készítés honlap honlapkészítés honlapkészítés előtt weblap weblap készítés weblapkészítés weboldal weboldal készítés weboldal készítés árak
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / Weboldal készítés saját kezűleg - Miért nem működik?