weboldal készítés típusai

weboldal típusok

Bemutatjuk azt a néhány weboldal készítés típust, amelyből a legtöbb megkeresést kapjuk. A weboldal készítés formái

Névjegy weboldal

Viszonylag ma már ez ritka, mert a honlapok többsége céllal készül és itt általában egy aprócska kis cél van mégpedig az, hogy legyen valami kint a neten. Régebben, ha weboldalad volt megtaláltak, de ma ez már nincs így. A semminél jobb, mert ha valaki Rád keres látja, hogy létezel, de semmi előnyöd nem lesz a webes jelenlétből.

Landing page

Már meglévő weboldal alá vagy aldomainre szokták tenni és sok esetben nem elérhető menüpontból. Sőt menüpontot sem tartalmaz. Külön életet él a weboldaltól, online kapmányokból érkeztetünk ide látogatókat, akikkel egy konkrét célunk van. A landing page általában egy témával foglalkozik és ajánlatkérés, megrendelés, hírlevél feliratkozás lehet a célja.

A landing page egy egyedi céllal készült weboldal

Onepage

Vagy más néven onepager weboldal. Nincsenek aloldalak, sokszor menüpontok sem. Ha tartalmaz menüpontokat, akkor azok autoscrollal legörgetnek a kiválasztott részhez. A onepage weblapkészítés jellemzője responsive webdesign, letisztultság és a látványos effektek. Alkalmas egy termék, egy tevékenység bemutatására, de nem ajánlott céges honlapnak. Hátránya, hogy a keresőoptimalizálás az aloldalak hiánya miatt szinte lehetetlen.

Cégbemutató weboldal

A legtöbb honlap, amit készítünk ebbe a kategóriába tartozik. Fontos a webdesign, az átláthatóság, a jó kezelés. A céges weblap átfogó képet ad, bemutatja a tevékenységeket, referenciákat és célja a bizalom keltés és a kapcsolat felvétel. A céges weblap készítés esetén fontos a tervezés, ne menjünk bele sablonos megoldásokba, mert unalmasak leszünk. Szóljon a céged legfontosabb és legjobb előnyeiről a weboldalad! Soha se másolj a konkurenciáról, inkább légy egyedi!

Online katalógus

Egy kosár és megrendelés nélküli webáruház. A termékek bemutatásra kerülnek kategóriák és termék adatlapok szerint, de megrendelni nem lehet őket. Fontos, hogy szépen, jó fotókkal bemutassuk a termékeket. Sok esetben a katalógus oldalakon ár sem szerepel, de tartalmazhat ajánlatkérést. Kíváló megoldás nagykereskedőknek és viszonteladóknak, ahol

Online katalógus, a webáruház és webshop, bármire van szükséges szívesen segítünk

Online rendelés

Egy céges weboldalnál annyival több, hogy van 1-2 termék, amit a látogató egy űrlappal meg tud rendelni. Nem webáruház, nincs kosár benne, de lehetőség van rendelni egy űrlapon keresztül. Az űrlap tartalmazhat kalkulátort és a rendszerbe beépíthető szállítási díjszabás, online fizetés, automata számlázást is.

Webáruház készítés

Termékek, online vásárlás, szállítási díjszabás, fizetési módok, számlázás, raktárkészlet kezelés.

Portál készítés

Mi tartozik ide? A hír és apróhirdetés portálok, társkereső oldalak, áru összehasonlító oldalak, az ingatlan és autó hirdetési portálok és még számtalan nagy és összetett adatbázist kezelő oldalak. Jóval nagyobb tervezést igényelnek, mint bármelyik másik kategória.

Neked mire van szükséged?

Írd meg nekünk nyugodtan, szívesen segítünk! Kapcsolatfelvétel

céges weboldal készítés honlap honlapkészítés honlapkészítés előtt honlapkészítő keresőoptimalizálás reszponzív webdesign reszponzív weboldal készítés webáruház készítés webdesign webdesign készítés weblap weblap készítés weblap készítés ára weblap készítő weboldal weboldal készítés weboldal készítő weboldal tervezés
Ez is érdekelhet, olvasd el!

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt, adj el több terméket, építs nagyobb céget és legyél eredményesebb!

Ajánlatkérés
Főoldal / Weboldal készítés blog / weboldal készítés típusai