Miért késik el sok weboldal készítő a határidővel?

Görgess a tartalomhoz

A legtöbb weboldal készítő egyedül dolgozik és mindenes. Mindenhez konyít egy kicsit, ami elég ahhoz, hogy egy alapot összebarkácsoljon, de nagyon távol van a profi szinttől. Egyszerre ellát, marketing, szövegírás, fordítás, értékesítés, designer, programozó, SEO, rendszergazda, tárhely, ügyfélszolgálat, szerviz és még kitudja hány pozíciót egy elégséges szinten.

Ennek rövid távon az a vége, hogy a tervezett idejével minden projectnél felborul, mert "tűzoltással" és egyéb váratlan ügyekkel kell foglalkoznia. Vagy épp azzal, akit jobban megsajnál vagy aki jobban kiabál vele. Mivel egy nap csak 24 órából áll, ezért jó esetben, ha becsületesebb fajta, csak nagyon elcsúszik idővel. Rossz esetben a Te projectedre szánt idejét elcsalja és kívülről látszólagosan működő megoldásokkal korrigálja időbeli lemaradását.  

A folyton csöngő telefonok, fokozódó nyomás és az ezer felé szakadt figyelem miatt, ha teljesíti is időben a projected, rengeteg hiba és rossz megoldás kerül a weboldaladba a csökkent koncentreció miatt. A végeredmény egy lélegeztető gépen vergődő honlap lesz, amely ugyan működik… egy rövid ideig.

Az weboldal készítéshez nem elég egy szakterület kíváló ismerete és nem elég sok szakterület alapismerete sem. Minden területen ki kell hozni a weboldalból a maximumot.

Szeretnél egy szupersikeres weboldalt,
amely biztosítja Neked az új megrendelőket?

Ajánlatot kérek

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt,
építs nagyobb céget és értékesíts eredményesebben!
A koncepció és ész nélkül készült weboldalak hatástalanok, ezek csak arra jók, hogy negatív képet alakíts ki magadról.
Ezért sablonok nélkül, cégedre szabottan történik a honlapkészítés.

Kapcsolat

  • 06 20 321-3675Örömmel felvesszük a telefont
  • info@profiweboldalkeszites.huAjánlatkérésnél írd meg a telefonszámodat is.
  • 1165 Budapest, Veres Péter út 146.(Örs Vezér tértől 5 percre)
    Ügyfélfogadás előzetes egyeztetés alapján
KITŐL:

KINEK:

LINK: ÜZENET: