Milyen gyakran frissítsük a weboldalunkat?

Görgess a tartalomhoz
Miről blogoljunk?

Véget ért a weboldal készítés, minden szép és jó, na de mit csináljunk utána? Frissítsük minél gyakrabban a honlapunkat!

Válasz a fő kérdésre, az hogy hetente frissítsünk. Célszerű feltenni új referenciákat, új képeket, mert fontos az aktualitás. Ha nem áll rendelkezésünkre ehhez anyag, kezdjünk el csinálni.

Írjunk meg 1 blog cikket hetente. Ez kb 30-60 percet vesz igénybe, de lesz eredménye hosszú távon.

Miért jó a weboldaladnak a friss tartalom?

Mert a google látni fogja, hogy törődsz az oldallal és rendszeresen teszel rá fel új anyagot, így a keresőben is előrébb fog sorolni és ezzel új látogatókat is szerzel. A friss tartalom keresőoptimalizálás szempontból előnyös. Jót tesz a látogatóknak, mert látják majd, hogy érdekes cikkek és sok anyag van fent, ezért több időt fognak tölteni Nálad, ennek az eredménye pedig az lesz, hogy jobban fognak emlékezni rád, több megrendelésed érkezik.

Miről blogoljunk?

Minden cég életében vannak események történések. Ezeket mi lehet már átlagosnak éljük meg belülről, de látogatóknak, érdeklődőknek még izgalmas lehet. Mindig felteszik a kérdést, hogy 3-4 hét után miről lehet mégegyáltalán írni. Mindig lehet új témákat, újdonságokat, esettanulmányokat, projecteket, munka folyamatokat bemutatni, csak rá kell állítanunk magunkat arra, hogy észrevegyük a témára kínálkozó lehetőségeket. Be lehet mutani, hogy egy project miért lett sikeres, vagy egy másik projectben milyen nehézségek keletkeztek és ezt hogyan oldottátok meg. Egy idő után a téma választás, a kivitelezés és a szövegírás is könnyen fog menni.

Érdemes frissíteni a weboldalad és érdemes ezt minél gyakrabban megtenned, ne várj tőle azonnali eredményt, de hosszú távon hálás leszel magadnak érte. A weboldal karbantartás fontos, ezért ütemezd be magadnak rendszeresen!

 

Szeretnél egy szupersikeres weboldalt,
amely biztosítja Neked az új megrendelőket?

Ajánlatot kérek

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt,
építs nagyobb céget és értékesíts eredményesebben!
A koncepció és ész nélkül készült weboldalak hatástalanok, ezek csak arra jók, hogy negatív képet alakíts ki magadról.
Ezért sablonok nélkül, cégedre szabottan történik a honlapkészítés.

Kapcsolat

  • 06 20 321-3675Örömmel felvesszük a telefont
  • info@profiweboldalkeszites.huAjánlatkérésnél írd meg a telefonszámodat is.
  • 1165 Budapest, Veres Péter út 146.(Örs Vezér tértől 5 percre)
    Ügyfélfogadás előzetes egyeztetés alapján
KITŐL:

KINEK:

LINK: ÜZENET: