Mire figyelj oda a domain név választás előtt?

Görgess a tartalomhoz
domain regisztráció

Legyél emlékezetes! Könnyű megjegyezni, meghallani, kiolvasni és leírni. Gondolj csak bele, Te is könnyebben jegyzel meg rövid, könnyen olvasható, frappáns domain neveket. Persze van olyan eset, hogy foglalt már a domain név, ezért ilyenkor kompromisszumos megoldásokat kell hozni, ilyenkor kell nagyon kreatívnak és türelmesnek lenni és megtalálni a megfelelő domain nevet. 

Használj kulcsszavakat!

Fontos, hogy a szolgáltatásodhoz releváns kulcsszó legyen a domain nevedben. Ha pl. weboldal készítés a tevékenységed, tedd bele a kulcsszót. Nekünk ezért lett profiweboldalkeszites.hu domain nevünk anno. 

Az is lehet, hogy a saját neveden, vagy valamilyen rövidítésen foglasz domain nevet. Ebben az esetben nagyon ügyelned kell arra, hogy a tartalmad csak releváns, egyedi és hasznos információt tartalmazzon. Nehezebb dolgod lesz a honlapkészítés után a keresőoptimalizáls folyamatainál, mint azoknak a versenytársaidnak, akik kulcsszavakat szerepeltetnek a domain nevükben, de nem kizárt, hogy a minőségi szolgáltatásoddal megelőzöd őket a Google találati oldalain.

Lehetőleg ne használj kötőjeleket, mert gondot okoznak a gépelésben, nehezítik a domain név megjegyzését.

Ne használj speciális domain végződéseket!

Ne használj .info, .biz, .name vagy ehhez hasonló végződést a domain nevedben, mert ezek kevésbé ismertek, emiatt ezeket nem feltétlenül kell megvásárolnia a honlapkészítő partnerednek sem. Maradj a hivatalos, mindenki által ismert és megbízott végződéseknél: .com, .hu, .net, .org, eu végződéseknél. 

Nem kell elsietned a domain név kiválasztási folyamatot, hiszen az a célod, hogy a lehető legtöbben megtalálják majd a weboldalad. Légy kreatív, frappáns és ügyes!

Szeretnél egy szupersikeres weboldalt,
amely biztosítja Neked az új megrendelőket?

Ajánlatot kérek

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt,
építs nagyobb céget és értékesíts eredményesebben!
A koncepció és ész nélkül készült weboldalak hatástalanok, ezek csak arra jók, hogy negatív képet alakíts ki magadról.
Ezért sablonok nélkül, cégedre szabottan történik a honlapkészítés.

Kapcsolat

  • 06 20 321-3675Örömmel felvesszük a telefont
  • info@profiweboldalkeszites.huAjánlatkérésnél írd meg a telefonszámodat is.
  • 1165 Budapest, Veres Péter út 146.(Örs Vezér tértől 5 percre)
    Ügyfélfogadás előzetes egyeztetés alapján
KITŐL:

KINEK:

LINK: ÜZENET: