Tartalom duplikálás

Görgess a tartalomhoz
szöveges tartalom duplikálás

A szövegírás szinte minden webes projectnél előkerül, de mégis az ügyfelek meglepődnek, amikor azt mondjuk, hogy a másolt szöveg nem jó a Google-nek.

Sokan úgy gondolják, hogy a Wikipédia vagy egy konkurensük által már létező szöveget használnak fel. Ennek lehet jogi következménye is, de ez nem a mi szakterületünk és nincs rálátásunk a témakörre, de az biztos, hogy a keresőben hátrányos lesz Számodra.

Ne másolj és ne használj saját szöveget sem több domainen vagy aldomainen. Oldalon belül nincsen duplikáció. Ha Rólad másolnak szöveget és nem írják át, abban az esetben a büntetést a legfrissebb szövegű oldalnak adja a Google.

www és a www nélküli esetet át kell irányítani, mert ezt külön kezeli a Google. Ezt 301-es átirányítással meg lehet tenni. Ezt ki is tudod próbálni egyszerűen. Beütöd a domain nevedet www-vel és nélküle és ha az egyik átirányítja a másikra, teljesen mindegy melyikre, akkor a beállítás jó.

Ha megjelölöd a forrást, attól még a Google tartalom duplikálásnak veszi a másolt szöveget és a büntetést sem úszod meg. A büntetés lehet hátrasorolás, illetve az adott szöveg figyelmen kívül hagyása, de akár kizárás is a keresőből.

Szeretnél egy szupersikeres weboldalt,
amely biztosítja Neked az új megrendelőket?

Ajánlatot kérek

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt,
építs nagyobb céget és értékesíts eredményesebben!
A koncepció és ész nélkül készült weboldalak hatástalanok, ezek csak arra jók, hogy negatív képet alakíts ki magadról.
Ezért sablonok nélkül, cégedre szabottan történik a honlapkészítés.

Kapcsolat

  • 06 20 321-3675Örömmel felvesszük a telefont
  • info@profiweboldalkeszites.huAjánlatkérésnél írd meg a telefonszámodat is.
  • 1165 Budapest, Veres Péter út 146.(Örs Vezér tértől 5 percre)
    Ügyfélfogadás előzetes egyeztetés alapján
KITŐL:

KINEK:

LINK: ÜZENET: