Weboldal biztonság

Görgess a tartalomhoz

Mit tehetünk a weboldalunk és online fiókjaink védelme érdekében? Fontos, de picit elhanyagolt téma a weboldal biztonság.

Weboldal készítés során ne alkalmazzunk nyílt forráskódú rendszereket, mint Joomla, Drupal, WordPress, mert ezek biztonsági szempontból kockázatosak. Az egyedi fejlesztésű honlapkészítés is lehet biztonságilag rossz, de általában az egyedi fejlesztésnél a vírus fertőzés sokkal kisebb arányban történik meg. Mivel a nyílt forráskódú rendszerek ingyenesek, így bárki hozzájuk fér, bárki találhat rajtuk biztonsági rést és írhat hozzájuk rossz célú programot.

Generáljunk biztonságos jelszavakat

Legfontosabb dolog a wenlap biztonságban, hogy rendes jelszavakat adjunk meg. Érkezik a kérdés a weboldal tulajdonosoktól, hogy ki akarná az én oldalamat feltörni? Legtöbbször robotok, akik a tárhelyünk erőforrását akarják spamelésre használni. Nem kell rosszakaró, nem kell konkurencia, hogy feltörjék az oldalunkat, elég csak egy rossz jelszó vagy egy rossz, elavult CMS rendszer.

Ne jegyeztessük meg a jelszavainkat

Bár vannak már egész biztonságos megoldások, továbbra is aki teljes biztonságot akar nem jegyezteti meg a jelszavát. Lehet a gépünkön vírus, kémprogram, amely hatékonyan elhalássza az adatainkat. Ezért használjunk naprakész vírusírtót!

Rossz fehasznónév - jelszó párosok

  • admin - 12345
  • admin - 1111
  • admin - admin
  • admin - demo

Ezt még a végtelenségig lehetne folytatni névvel és születési dátumokkal és különböző egyszerű kifejezésekkel, amelyet a rossz indulatú jelszófejtő alkalmazások az elsők között futtatnak végig. Ezért weblapkészítés után mindig változtassuk meg a jelszavainkat.

Szeretnél egy szupersikeres weboldalt,
amely biztosítja Neked az új megrendelőket?

Ajánlatot kérek

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt,
építs nagyobb céget és értékesíts eredményesebben!
A koncepció és ész nélkül készült weboldalak hatástalanok, ezek csak arra jók, hogy negatív képet alakíts ki magadról.
Ezért sablonok nélkül, cégedre szabottan történik a honlapkészítés.

Kapcsolat

  • 06 20 321-3675Örömmel felvesszük a telefont
  • info@profiweboldalkeszites.huAjánlatkérésnél írd meg a telefonszámodat is.
  • 1165 Budapest, Veres Péter út 146.(Örs Vezér tértől 5 percre)
    Ügyfélfogadás előzetes egyeztetés alapján
KITŐL:

KINEK:

LINK: ÜZENET: