A sablonos honlapkészítés hátrányai

Görgess a tartalomhoz
sablonos honlapkészítés igazi hátránya

Sablonos weboldal olyan, mint a tablettás bor!  Igénytelen. 
A vevőid ennél többet várnak el.

Legnagyobb hiba a Sablon, vagyis template alapú weboldal készítés. Felejtsd el a nyílt forráskódú wordpress, joomla és társait is. Persze az sem jó, ha egyedi, de amatőr megoldásod van. 

Úgysem találsz olyan sablont, ami pontosan azt tartalmazza, amit te elképzeltél. Vagyis bele kell nyúlni a képekbe, a menüpontokba, a tartalmakba, modulokba vagyis mindenbe. Amikor az adataid, képeid bekerülnek az elsőre vonzó sablon oldalba, akkor az klasszisokkal rosszabbul fog kinézni, mint az eredeti verziós sablonon. Az eredeti sablont a grafikus színekben, képekben, érzésekben, typogáfiában, arányaiban profin tervezte meg. Te vagy valaki feltölti adatokkal, már nem lesz olyan cool a hatása.

"minimálisan kell csak testre szabni a megjelenését" Gondolod és ezt hallod, de ez persze nem így van. A sablonos weboldal készítésnek a hátrányai soha véget nem érnek, mindig új problémával fogsz szembesülni.

Kellemetlen lesz a cégedre nézve, amikor találkozol egy ugyan olyannal, mert csináltak 20.000 db-ot abból a websablonból. Ez biztosan nem fog jól esni. De olyan sztorink is van, amikor egy cég legfőbb kunkurenciája is ugyanabból a sablonból csinált weboldalt :)

A sablonos oldalak könnyen másolhatóak, nem biztonságosak és gyakran  a tulajdonosaik nem is tudják, hogy aki készítette, egyszerűen csak letöltötte a netről (egyszerűsítve: ellopta).

 

De mi a sablonos honlapkészítés igazi hátránya?

Aki a weboldal sablont tervezte, nem élte bele magát a látogatóid cipőjébe.

Neked kell a Cégedet beillesztened egy tömegeladásra tervezett sablonba. Ez nem fogja a Céged értékét kiemeleni és nem is a Cégedre, céljaidra fogsz fókuszálni. Ahelyett, hogy honlapkészítés közben, a Cégedről és a Vevőidről lenne szó, arra kényszerülsz majd, hogy a sablon korlátjaiba belerakj valamit a Cégedből. Miért probléma ez? Mert nem arról kell szólnia a weblap készítő folyamatnak, hogy az értékeidet, a Céged varázsát igazítsuk bármihez is. A honlapkészítés lényege, hogy a Cégedhez, céljaidhoz, jövőképedhez kapj egy stabil, segítő eszközt, amely pontosan és terv szerint működik.  

Ha értékes amit csinálsz, nem szabad tucatmegoldással, nem szabad gagyi arculattal webre vinni. A gyagyi web dögunalmas! A weboldal image egy érték, ami segíteni fog győzni a legnagyobb piaci versenyben is. 

Milyen egy jó weboldal? 

Harmónikus és egyértelmű. Vonzó és bizalomgerjesztő a vevődnek. Azon kell dolgozni weboldalkészítés közben, hogy hogyan tehetjük nagyobb élménnyé a látogatás minden másodpercét, a weboldal minden részét.  Mivel sokan felismerték már az online lehetőségeket sok jó weboldal van, de csak nagyon kevés igazán jó. Az igazán jó weboldalak azok, amelyek a cégek online forgalmát a mennybe viszik. A gagyi sablonos weboldalak, pedig egy lyukas vödör megfelelői, amin be és ki mennek a látogatók.  

 

 

x (x)
 

Szeretnél egy szupersikeres weboldalt,
amely biztosítja Neked az új megrendelőket?

Ajánlatot kérek

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt,
építs nagyobb céget és értékesíts eredményesebben!
A koncepció és ész nélkül készült weboldalak hatástalanok, ezek csak arra jók, hogy negatív képet alakíts ki magadról.
Ezért sablonok nélkül, cégedre szabottan történik a honlapkészítés.

Kapcsolat

  • 06 20 321-3675Örömmel felvesszük a telefont
  • info@profiweboldalkeszites.huAjánlatkérésnél írd meg a telefonszámodat is.
  • 1165 Budapest, Veres Péter út 146.(Örs Vezér tértől 5 percre)
    Ügyfélfogadás előzetes egyeztetés alapján
KITŐL:

KINEK:

LINK: ÜZENET: