Google weboldal készítés

Görgess a tartalomhoz
Google weboldal készítés

Ha nagyon leakarjuk egyszerűsíteni, akkor azt mondjuk, hogy azt a weboldalt szereti igazán a Google, amit a felhasználók is szeretnek. Mindezt arra alapozva merjük kijelenteni, miszerint a megújult Google minőségi irányelvei között első helyen szerepel a felhasználói élmény előtérbe helyezése a rangsorolásnál.

Érdemes tehát maximálisan ennek az irányelvnek a szolgálatában a weboldal készítés és a tervezés folyamatainak nekilátni.

Hogyan lehet felhasználóbarát weboldalad, hogy ezzel párhuzamosan a Google szemében is előtérbe kerülj?

Elsősorban úgy, hogy nem a mások által már többszörösen kihasznált sablonokban gondolkodsz. Ahogyan a céges tevékenységeddel (legyen az szolgáltatás vagy konkrét termék, bármi) is azért léptél a piacra, mert valamiben más vagy, valamiben új vagy, esetleg jobb stratégiád van bizonyos szolgáltatások, termékek értékesítésére, ugyanúgy a weboldalad is valamiben új, más kell legyen, hogy hitelt érdemlően tudd magad eladni.

A teljes interneten ma már bőven egy milliárd feletti a weblapok száma és a Google keresési forgalma 2016-ban a 2 trilliót is meghaladhatja. A céges weboldalak 95%-a viszont nem hozza az elvárt eredményt.

Weboldal készítés - nem elég az amatőr megoldás

Rég túl vagyunk már azon a korszakon, amikor elég csak "összedobni" egy weboldalt, és azzal máris adott az online jelenlét. Viszont még sajnos ma is sok cégtulajdonos úgy gondolkodik, hogy a cége egyik alappillérét, a honlapkészítés folyamatait amatőr kezekbe adja vagy éppen sablonból készítteti el.

Az egyedi fejlesztésű weblap készítés és az egyedi design képes arra, hogy véletlenül se keverje össze a látogató egy másik cég hasonló weblapjával a Tiédet. Egyértelműen le lehet szögezni, hogy ez az arculat csak a Te cégedé. Ne felejtsd el, hogy a felhasználói élményt kell figyelembe venni, és a látogató/felhasználó fogja értékelni a legjobban, ha a sok unalmas sablon weboldal között egyediséget is talál.

Ha sikeres online megjelenést szeretnél cégednek, márpedig minden vállalkozó erre törekszik, akkor az egyedi design fejlesztése közben folyamatosan szem előtt kell tartanod, hogy nem csak a felhasználóknak kell élményt adni a weblappal, hanem párhuzamosan Google-baráttá is kell tenni az oldalad. Ehhez az kell, hogy a weblap készítő egyben SEO területen is jártas legyen.

Az egyedi, tisztább kódolású weblap a kereső találati listáján nagyobb eséllyel fog jó helyezést elérni, mint sablon társai. A google ez egyediséget értékeli! Sikeres weboldal készítést szeretnél? Akkor megéri a google szempontjait figyelembe venni.

Szeretnél egy szupersikeres weboldalt,
amely biztosítja Neked az új megrendelőket?

Ajánlatot kérek

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt,
építs nagyobb céget és értékesíts eredményesebben!
A koncepció és ész nélkül készült weboldalak hatástalanok, ezek csak arra jók, hogy negatív képet alakíts ki magadról.
Ezért sablonok nélkül, cégedre szabottan történik a honlapkészítés.

Kapcsolat

  • 06 20 321-3675Örömmel felvesszük a telefont
  • info@profiweboldalkeszites.huAjánlatkérésnél írd meg a telefonszámodat is.
  • 1165 Budapest, Veres Péter út 146.(Örs Vezér tértől 5 percre)
    Ügyfélfogadás előzetes egyeztetés alapján
KITŐL:

KINEK:

LINK: ÜZENET: