Honlap készítés után mindig figyelj az egyedi meta beállításokra

Görgess a tartalomhoz

A céges weboldal készítés során szerteágazó feladatot kell megoldani, ami főképp arra vonatkozik, hogy a későbbiekben, honlapkészítés után megtalálhatóak legyünk a keresőben, sőt a látogatóknak a Google kifejezetten ajánlja az oldalunkat.

A Google javaslata alapján ma már kijelenthetjük, hogy az oldalon belüli, azaz on site SEO kiemelten fontos! Ennek egyik fontos szegmense, a meta beállítások megadása, mivel ez az egyik legrégebbi beállítás, amit használunk, mégis hajlamosak a weboldal tulajdonosok ezen keresztül lépni, pedig komolyan is profitálhat belőle oldalunk!

Hogyan lehet hasznodra a meta beállítás?

2009 előtt a meta beállításoknak komoly hatása volt a helyezésre, nem csoda, hogy minden lelményesebb weboldal tulajdonos és weboldalkészítő azzal próbálkozott, hogy jól megpakolta meta kulcsszavakkal a honlapot, ami így viszonylag könnyen került a google találati lista élére. Mikor a Google bejelentette, hogy a meta beállításoknak és kulcsszavaknak nem ad jelentőséget többet, a weblap készítés során már nem foglalkoztak sem a tulajdonosok, sem a honlapkészítő cégek a meta rész optimalizálásával.

Való igaz, a meta kulcsszavak használata ma már egyáltalán nem szükséges, ám a Title (Cím) és a Description (Leírás) rész annál inkább hozzáadhat weboldalunk értékéhez.

Mégpedig azért, mert a meta leírásokat és a meta leírások címeit indexeli a Google a találati listán. Ha ez nincs kitöltve, akkor azt indexeli, amilyen szöveggel találkozik, sok esetben ez összefüggéstelen szavak tömkelege.

Utóbbi rendkívül igénytelen hatást kelt. Képzeld el, van egy egyedi fejlesztésű weboldal, ami tökéletesen ergonomikus, a lehető legoptimálisabb szövegezéssel és igényes képekkel. De a keresőből érkező látogató nem ezzel találkozik első nekifutásra, hanem azzal, amit a Google indexel az oldaladból a keresési listán. Figyeljünk a meta beállításokra a weboldal készítés után. 

A keresőoptimalizálás szerepét elveszítette, de még így is a weboldal készítés fontos eleme

Mivel keresőoptimalizálás szerepét a meta leírás teljesen elveszítette, marketing eszközként még zseniálisan használható, amivel kattintásra csábíthatjuk a látogatót, ráadásul ingyen.

Amikor a weblap készítés befejeződött, minden szöveg, kép, termék és szolgáltatás a helyén van, akkor kezdődhet az on site SEO munka, hogy mire a Google indexeli az aloldalakat, a meta leírások is megfelelő marketing felhanggal legyenek megfogalmazva és feltöltve. Minden perc, amit ezzel töltöttünk megtérül, szóval használd Te is a meta beállításokat honlap készítés után!

 

Ez is érdekelhet, olvasd el!

Szeretnél egy szupersikeres weboldalt,
amely biztosítja Neked az új megrendelőket?

Ajánlatot kérek

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt,
építs nagyobb céget és értékesíts eredményesebben!
A koncepció és ész nélkül készült weboldalak hatástalanok, ezek csak arra jók, hogy negatív képet alakíts ki magadról.
Ezért sablonok nélkül, cégedre szabottan történik a honlapkészítés.

Kapcsolat

  • 06 20 321-3675Örömmel felvesszük a telefont
  • info@profiweboldalkeszites.huAjánlatkérésnél írd meg a telefonszámodat is.
  • 1165 Budapest, Veres Péter út 146.(Örs Vezér tértől 5 percre)
    Ügyfélfogadás előzetes egyeztetés alapján
KITŐL:

KINEK:

LINK: ÜZENET: