Reszponzív webdesign vagy mobil design?

Görgess a tartalomhoz

A honlapkészítés során az már nem kérdés, hogy mobil eszközökön a weboldalnak meg kell jelennie. Viszont az már igen, hogy milyen technológiával.

Reszponzív weboldal készítés

Ilyenkor a weblap úgymond sávosan reszponzív webdesign szerint épül fel és a modulok kisebb kijelzőkön egymás alá rendeződnek, méreteződnek. Hátránya, hogy sok esetben a modulok sorrendjét nem mi szabályozzuk és külön nehézkesen vagy nem is tudunk belenyúlni. Felselges modult plusz programozással ki tudunk szedni ,el tudunk tüntetni ilyen esetben. 

Mobil design készítés

Ez esetben a meglévő modulok alapján mi döntünk arról, hogy mit és milyen sorrendeben használunk fel és még ezt egyedileg is designolhatjuk. Jó választás abban az esetben, amikor nagy számban vagy a látogatóink többsége mobil eszközökről érkezik. Ilyen esetben magasabb konverziókat és jobb eredményt tudunk elérni mobil design alkalmazásával. Hátránya, hogy költségesebb és hosszabb a kivitelezés.

Hogyan válasszunk?

A tevékenyaségi köröd, a célcsoportod és az online marketinged szerint. Ha pl a Te célközönséged önkormányzatok, akkor valószínű felesleges a mobil design, mert munkaidőben asztali számítógépről fogják a weboldalad böngészni.

Ha a célközönséged fiatalok, lakossági szektorból, b2c vonal és mondjuk facebokkon osztasz meg cikkeket, akkor érdemes mobil designt készíteni, mert több lesz a mobil látogatód és egy pontos célravezető designnal többet fog konvertálni.

Szeretnél egy szupersikeres weboldalt,
amely biztosítja Neked az új megrendelőket?

Ajánlatot kérek

Használd jól az online teret, érj el több megrendelőt,
építs nagyobb céget és értékesíts eredményesebben!
A koncepció és ész nélkül készült weboldalak hatástalanok, ezek csak arra jók, hogy negatív képet alakíts ki magadról.
Ezért sablonok nélkül, cégedre szabottan történik a honlapkészítés.

Kapcsolat

  • 06 20 321-3675Örömmel felvesszük a telefont
  • info@profiweboldalkeszites.huAjánlatkérésnél írd meg a telefonszámodat is.
  • 1165 Budapest, Veres Péter út 146.(Örs Vezér tértől 5 percre)
    Ügyfélfogadás előzetes egyeztetés alapján
KITŐL:

KINEK:

LINK: ÜZENET: